Alkmaar, 27 februari 2014. Zorgnetwerk Noord-Holland biedt samen met Werktraject Noord-Holland sinds woensdag op twee locaties in Alkmaar gratis inloopspreekuren aan. Iedereen met vragen over wonen, welzijn, zorg (WWZ), werk, relaties of financiën, kan hier terecht. De behoefte aan een onafhankelijk aanbod informatie en advies zal toenemen. De medewerkers zijn echte generalisten. Deze 'alleskunners' weten veel en zoeken snel de gevraagde informatie op. Is het niet direct, dan toch wel binnen korte tijd. Op vragen wordt  altijd antwoord gegeven. 

Woensdag 26 februari van 14.00 tot 16.00 uur is het eerste gratis inloopspreekuur bij WifiTea, Geesterweg 1N. Voortaan zal op deze locatie iedere woensdagmiddag een inloopspreekuur gehouden worden. Jeanette Slagt is hier het aanspreekpunt.
Vanaf donderdag 27 februari wordt wekelijks van 13.00 tot 15.00 uur een gratis inloopspreekuur aangeboden in Wijkcentrum Mare Nostrum, Arubastraat 2. Het kantoor is de ruimte direct achter de voordeur, en Loet Spaanstra is het aanspreekpunt.
Binnen afzienbare tijd worden de gratis inloopspreekuren uitgebreid over meer bewonersorganisaties (voorheen wijkcentra) in Alkmaar en omstreken. De gesprekken daarover zijn nog gaande. Indien nodig zullen de bestaande spreekuren vaker georganiseerd worden.

Zorgnetwerk Noord-Holland wordt gevormd door een groep zelfstandige professionals die werkzaam zijn in zorg en welzijn. De organisatie is vanuit Alkmaar al enkele jaren actief in Noord-Holland met onder meer Pgb-begeleiding en met psychosociale hulpverlening. Werktraject Noord-Holland is een geregistreerd re-integratiebedrijf, met kennis en kunde van de regionale arbeidsmarkt. Ook voor mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt.

Zorgnetwerk Noord-Holland heeft alle diensten en vormen van hulpverlening overzichtelijk op een rijtje gezet op haar vernieuwde website.

Pin It
Bekeken: 1155x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/