Alkmaar, 28 februari 2014. Stichting Adapt heeft de gemeente gevraagd om vier maanden uitstel voor het besluit over de huisvesting Victorie, omdat het de optie Ringerscomplex wilde onderzoeken, maar kreeg nul op het request. Daarnaast is het druk bezig om een vervanger te vinden voor de huidige eigenaar, want MAB wil er in 2015 vanaf. Daarbij heeft het diverse bedrijven aangeschreven, zoals Cocon Vastgoed (Verkade-pand in Haarlem), Segesta Groep (bezit vastgoed in Alkmaar) en stichting Boei (begaan met industrieel erfgoed).

En daarbij heeft zich aangemeld vastgoedbedrijf Imca, eigendom van Erik de Vlieger. Hij zoekt ruimte voor 'zijn' muziekblad Oor, zo liet de Historische Vereniging Alkmaar stichting Adapt weten. Maar dat contact viel stil nadat duidelijk werd dat Podium Victorie in nieuwbouw ondergebracht zal worden. Hij liet echter het NHD weten dat hij nog altijd geïnteresseerd is, ondanks dat hij recent een contract tekende voor de aankoop van een Haarlems bedrijventerrein.

Hoe dan ook, er is in ieder geval één geïnteresseerde, want Adapt is in bespreking met Boei gegaan.

Pin It
Bekeken: 1225x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/