Alkmaar, 04 maart 2014. Voor het derde achtereenvolgende jaar gaat deze maand de Rabo AZ Voetbaltoer van start. Op woensdag 5 maart gaat de AZ-selectie op pad om op verschillende basisscholen in Noord-Holland aftrappen te verrichten. De hoofdaftrap vindt plaats op basisschool De Zes Wielen in Alkmaar.
De Rabo AZ Voetbaltoer is een initiatief van Rabobank & AZ en omvat een uitgebreid achtweeks lesprogramma waarin spelers en medewerkers van AZ leerlingen van groep 7 en 8 bewust maken van de thema's Voeding, Respect, Bewegen en Samenwerking. De eerste twee edities van de Rabo AZ Voetbaltoer waren een daverend succes, met 2000 deelnemende kinderen van 90 scholen. Net als afgelopen twee jaar is de hoofdprijs een Rabo AZ Voetbaltoer-clinic onder leiding van een officiële AZ-jeugdtrainer. Om mee te dingen dienen de deelnemende klassen in april en mei hun eindopdrachten in te leveren. Voor Voeding, Respect en Bewegen mogen dat film-, foto- of tekstopdrachten zijn, voor Samenwerken een filmopdracht én daarnaast het werven van zoveel mogelijk stemmen via de website. Op woensdag 5 maart zal AZ-aanvoerder Nick Viergever tussen 9:00 uur en 9:30 uur de centrale aftrap verrichten op basisschool De Zes Wielen in Alkmaar.

Pin It
Bekeken: 959x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/