Alkmaar, 5 maart 2014. Leerlingen van de mbo-opleiding Pedagogisch Werk van het ROC Horizon College organiseren woensdagmiddag 19 maart een creatieve markt voor kinderen uit Alkmaar en omgeving. De creatieve markt wordt gehouden in samenwerking met de buitenschoolse opvang Rapsodie, onderdeel van stichting Kinderopvang Alkmaar (SKOA). De opbrengst van de markt wordt gedoneerd aan een goed doel: Klas op Wielen.

Tussen 13.30 uur en 16.00 uur zijn kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar welkom bij buitenschoolse opvang Rapsodie, Beethovensingel 3. Er worden spelletjes gespeeld, haren gevlochten en er wordt geschminkt. Kinderen kunnen ook een piratenmuts maken, een namaak tatoeage laten zetten of mozaïeken maken. Voor de activiteiten wordt een kleine vergoeding gevraagd waarvan de opbrengst volledig naar Klas op Wielen gaat.

Er is ook een tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs. Mensen die hiervoor kleding of speelgoed willen inbrengen, kunnen contact opnemen met Sonja van Dijk via e-mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Van de verkochte spullen gaat 60% naar de persoon die de spullen inbrengt en 40% naar het goede doel.

De vierdejaars leerlingen van de mbo-opleiding Pedagogisch Werk hebben Klas op Wielen Alkmaar als goed doel gekozen. Deze stichting wil kinderen met en zonder ernstig meervoudige handicaps met elkaar in contact brengen en alle kinderen door die contacten van elkaar laten leren en plezier laten beleven.

Pin It
Bekeken: 1310x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/