Egmond aan Zee, 19 maart 2014. Het leverde nogal wat opschudding, maar de gemoederen kunnen weer tot rust komen. Kies Lokaal lijsttrekker Janina Luttik-Swart heeft een zus en die zou in het verzorgingstehuis waar zij werkt stemmen geronseld hebben voor de partij van haar zus. Zij zou ook stempassen van bewoners gevraagd hebben om Kies Lokaal te bevoordelen. Zo was de klacht binnengekomen bij de cliëntenraad van het verzorgingshuis. De politie pleegde onderzoek en kwam tot de conclusie dat zuslief niet verder is gegaan dan adviseren voor de partij te kiezen.

Janina Luttik-Swart is opgelucht dat de kwestie voor de verkiezingen opgelost is, al liet zij het NHD weten dat ze er toch een naar bijsmaakje aan overhield. Ze heeft het gevoel dat de onheuse bejegeningen een politiek spelletje geweest zijn om Kies Lokaal te benadelen.

Pin It
Bekeken: 1122x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/