De Rijp, 21 maart 2014. Dat het Koninklijk paar naar De Rijp zal komen tijdens Koningsdag is al heel bijzonder voor het dorp, maar de dag krijgt nog een extra tintje door een bijzonder optreden van een 150 stemmen tellend gelegenheidskoor. Dit 'Rijper Koor' zal zaterdag 26 april met hun 4-stemmige versie van het Rijperlied het Koninklijk paar welkom heten. Het bestaat uit leden van het Leeghwatertrio, Sint Cecilia, Nieuw Arti, PopArt, ReMix, Freedom en het Eilandspolderkoor en staat onder leiding van dirigent Martijn Hoeksema. De enthousiaste koorleden hebben inmiddels twee oefenavonden achter de rug en kregen allemaal huiswerk mee voor hun eigen stem; sopraan, alt, tenor en bas. Ook de komende tijd wordt samen gerepeteerd. De generale repetitie is op locatie.

Donderdag 3 april worden tijdens een persconferentie in het Provinciehuis, door zowel burgemeester Ria Oosterop-van Leussen en de burgemeester van Amstelveen, het programma en de route voor Koningsdag 2014 bekend gemaakt.

Pin It
Bekeken: 1247x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/