Regio Alkmaar, 25 maart 2014. De Nationale Fiets Marathon is een recreatieve fietstocht voor het goede doel waaraan elke fietsliefhebber mee kan doen. Op zondag 25 mei gaat de route van Noord-Holland onder andere langs Alkmaar, Bergen en Schoorl. De route start en eindigt in Bergen maar het is niet verplicht hier te starten. Iedereen kan meedoen. Er zijn 5 goede doelen geselecteerd die allemaal een directe relatie hebben met gezondheid en bewegen. De geselecteerde doelen zijn Hartstichting, Longfonds, Diabetesvereninging, Spieren voor Spieren en de stichting ALS.

In elke provincie is op 25 mei een mooie route uitgezet van rond de 42 km, oftewel de marathonafstand. De route voert langs de mooiste toeristische plekjes van de provincie en op die dag worden op verschillende plekken langs de route exclusief voor NFM-deelnemers bijzondere belevenissen georganiseerd. Om verzekerd te zijn van de mooiste routes werkt de Nationale Fiets Marathon samen met Route.nl. Verdwalen of fout fietsen is bijna onmogelijk.

Elke deelnemer kan bij aanmelding zelf kiezen welk goed doel hij of zij de marathon voor fietst, Via een persoonlijk profiel op de FSM website kan hij dan heel eenvoudig familie, vrienden en bekenden vragen hem te sponsoren voor het goede doel. Op de website kan het verloop van de sponsoractie realtime worden gevolgd.  Nadat de route volbracht is zorgt de stichting ervoor dat de sponsorgelden in hun geheel dus zonder inhouding van kosten worden overgemaakt aan het goede doel.

Op de website van de Nationale Fiets Marathon is alles te lezen over het programma en de mogelijkheden om geld op te halen voor de goede doelen. Deelname kost € 14,95 per persoon over € 34,95 voor groepen en families vanaf 3 deelnemers.

Pin It
Bekeken: 969x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/