Alkmaar, 02 maart 2014. Dit najaar organiseert Stedelijk Museum Alkmaar in samenwerking met AZ een tentoonstelling over de AZ-historie sinds 1954. Het is op 14 augustus a.s. 60 jaar geleden dat AZ de eerste betaalde voetbalwedstrijd speelde, dus: tijd om eens terug te kijken naar de diepte- en hoogtepunten, de helden, de sponsoren, en natuurlijk... de fans! En daarvoor heeft het Stedelijk Museum ook de hulp van alle AZ supporters nodig. Het museum wil weten wat voor jou dat ene echte AZ-object of aandenken is dat je echt nooit meer weg zult doen? Je kunt ze helpen door een foto van jouw voorwerp te plaatsen op de speciale Facebookpagina 'AZinStedelijkMuseumAlkmaar'. Vertel erbij wat het is, uit welk jaar het komt en natuurlijk waarom het een speciaal voorwerp voor je is.

De meest bijzondere, grappige of opvallende objecten worden vervolgens, in overleg met jou,  geselecteerd voor de tentoonstelling in het Stedelijk Museum. Wordt jouw object gekozen, dan ben je ook van harte uitgenodigd op de officiële opening van de tentoonstelling, en wie weet is jouw held daar dan ook aanwezig... De tentoonstelling over AZ zal vanaf 14 augustus tot eind van het jaar te zien zijn.

Pin It
Bekeken: 2486x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/