Alkmaar, 2 april 2014. Zaterdag 12 april komt Beans & Fatback naar Victorie. Hun nieuwste plaat kan zich volgens de Volkskrant meten met vijf sterren rock n roll platen die onlangs door de Black Keys en Jack White zijn uitgebracht. In Beans & Fatback. Het begin: Onno Smit, tevens zanger-gitarist van ‘Lefties Soul Connection’, wilde een een plaat maken met daarop een mix van ruige country en diepe soul. Hij besloot zijn passie voor eten, drinken en koken te combineren met het opnemen van een album. Daarbij vroeg hij diverse muzikanten om een muzikale bijdrage in een live-sessie en als vergoeding kregen zij dan een heerlijk diner. Zo ontstond het eerste album Finger.

Wat zo lichtvoetig begon is inmiddels uitgegroeid tot één van ’s Neerlands beste bands. With Skin Attached is de opvolger van Finger Licking Good en werd op het moment dat  het uitkwam al een klassieker. Menno Pot van de Volkskrant gaf de plaat vijf sterren en zei er het volgende over: “With Skin Attached kan zich meten met vijf-sterren rock 'n' rollplaten zoals die onlangs door Jack White en de Black Keys zijn uitgebracht. Geen moment verslapt de aandacht, of denk je dat een bandje zijn Amerikaanse voorbeelden aan het imiteren is. Alles lijkt rechtstreeks uit het hart te komen. Onverbiddelijke rock 'n' roll op zijn alleropwindendst".

De avond wordt sterk aangevuld door Giant Tiger Hooche, en nadien is er een 70’s/ 80’s Afterparty. De optredens beginnen om 20:30 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop €11,50 en €14,50 aan de deur.

Pin It
Bekeken: 1362x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/