Alkmaar, 08 april 2014. In de nacht van vrijdag 4 op zaterdag 5 april heeft de politie in Almere agenten een 20-jarige man uit Purmerend en een 20-jarige Alkmaarder aangehouden. Zij worden ervan verdacht drie mensen te hebben geslagen en geschopt. Rond 04.00 uur werden agenten opgeroepen naar een parkeergarage aan de Muntmeesterhof  in Almere te gaan omdat daar gevochten zou worden. In de garage troffen zij een man en twee vrouwen aan met verwondingen. De slachtoffers gaven aan voor een horecagelegenheid een woordenwisseling te hebben gehad met de verdachten. In de garage kreeg de man klappen van één van de verdachten en werd ook geschopt. De vrouwen probeerden er tussen te komen waarna ook zij klappen kregen.

Toegesnelde agenten konden in de parkeergarage de twee verdachten waaronder de 20-jarige man uit Alkmaar aanhouden. De slachtoffers zijn voor behandeling van hun verwondingen naar een ziekenhuis gegaan.

Pin It
Bekeken: 954x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/