Alkmaar, 7 april 2014. ZwemCenter Alkmaar in de Hoef, voorheen bekend als De Badkuip, is sinds afgelopen zaterdag gesloten. Het bad werd twaalf jaar lang gerund door het echtpaar Vonhoff-Driessen. Eind 2013 werd de exploitatie van het bad overgenomen door Michel Vaatstra, die de Badkuip vrijwel onmiddellijk doorverkocht aan Erwin van Dijk van Niwer beheer BV in Hengelo. Tussen kerst en oud nieuw heeft Vaatstra volgens een ouder die anoniem wenst te blijven, er bij de ouders op aangedrongen het lesgeld zoveel mogelijk contant te betalen. Het zou gaan om een bedrag van ruim 80.000 euro. Hij verzekerde de ouders dat de lessen in 2014 gewoon zouden doorgaan, maar maakte de geïnde gelden niet over naar de nieuwe eigenaar. Die werd geconfronteerd met veel meer 'inschrijvingen' dan waar hij lesgeld voor had ontvangen.

Op dit moment word door de politie onderzocht of er strafbare feiten zijn gepleegd. Als dit niet het geval is, zullen de gedupeerden zelf een civiele procedure moeten starten om hun geld terug te krijgen. Een soortgelijk schandaal heeft zich in Dalfsen afgespeeld, waarbij ook de naam Michel Vaatstra is opgedoken. In Dalfsen is het zwembad net als in Alkmaar in andere handen overgegaan en vervolgens gesloten. Het echtpaar Vonhoff-Driessen heeft laten weten dat als Niwer Beheer niet in staat is de problemen naar behoren op te lossen, hij overweegt om het zwembad opnieuw zelf te gaan exploiteren onder de vertrouwde naam de Badkuip.

Pin It
Bekeken: 5409x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/