Alkmaar, 10 april 2014. Vrijdag 11 april zal hoogleraar Veiligheid Ira Helsloot de bel van de Alkmaarse kaasmarkt om 10:00 luiden. Voorafgaand aan de traditionele opening wordt Helsloot, samen met leden van de commissie ‘Bevolkingszorg op orde’, door burgemeester Piet Bruinooge ontvangen in het stadhuis.

Het landelijke project 'Bevolkingszorg op orde' is opgestart om duidelijk te maken wat wordt verstaan onder adequate bevolkingszorg: aangepast aan de behoefte aan zorg die in de huidige samenleving bestaat en noodzakelijk is. Dit resulteerde in het rapport: ‘Bevolkingszorg op orde. De vrijblijvendheid voorbij’. Bruinooge werd, als voorzitter Veiligheidsregio Noord-Holland Noord en portefeuillehouder 'gemeenten' in het Dagelijks Bestuur van het Veiligheidsberaad, gevraagd als voorzitter. De burgervader van Alkmaar is van mening dat de commissie haar opdracht heeft voltooid en dat daarmee een goede stap is gezet om de bevolkingszorg in Nederland beter ‘op orde’ te krijgen: ‘De regio’s en gemeenten zijn nu aan zet om verbeteringen door te voeren. Maar het blijft altijd maatwerk, want geen crises of ramp is hetzelfde. Als dank heb ik de commissieleden uitgenodigd voor een bezoek aan de Alkmaarse kaasmarkt!”

Pin It
Bekeken: 1147x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/