Alkmaar, 10 april 2014. Bea Bruin, jeugdarts en arts maatschappij en gezondheid neemt op 17 april na 30 jaar afscheid van GGD Hollands Noord. Ter gelegenheid van haar pensionering organiseert de GGD het minisymposium ‘Tussen opknappen en afhaken, aanpak ziekteverzuim bij leerlingen op voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs’. De bevlogen jeugdarts en arts maatschappij en gezondheid is werkzaam geweest bij de afdeling jeugdgezondheidszorg in de regio Noord-Kennemerland. Zij heeft daar bijzondere belangstelling gehad voor het kwetsbare kind op het speciaal onderwijs en voor de jongeren met langdurig school-/ziekteverzuim die dreigen de school voortijdig te verlaten. Tijdens haar imposante carrière heeft Bruin ruim 50.000 kinderen gezien.

Het minisymposium vindt plaats op 17 april van 13.00-18.00 uur (inclusief receptie) in het Stedelijk Dalton College, Arubastraat 2 Alkmaar. Het minisymposium en de receptie zijn speciaal voor collega’s, leerplichtambtenaren en scholen.

Pin It
Bekeken: 1637x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/