Heerhugowaard, 14 april 2014. Burgemeester Han ter Heegde dreigt het bedrijfspand van motorclub Bandidos in Heerhugowaard dicht te timmeren als de motorclub niet stopt met het gebruik van het pand als clubhuis. Ter Heegde zegt dat vanavond in het RTVNH programma NH Beslist. Vorige maand werd bekend dat de Bandidos een chapter 'Alkmaar' hadden opgericht. Dit bleek later te gaan om de regio Alkmaar, het 'vestigingsadres' was in Heerhugowaard. Volgens burgemeester Han ter heegde die zich in eerste instantie "geen zorgen" maakte is bekend dat het bedrijfspand niet voor clubactiviteiten mag worden gebruikt. Maar de clubleden houden er nu wekelijks bijeenkomsten. 

Ter Heegde heeft inmiddels contact gelegd met zijn collega in in het Limburgse Sittard, waar grote onrust ontstond toen zich daar een Bandidos chapter vestigde. Eind maart werd brand gesticht bij het bedrijfspand en begin deze maand werd een bom in de tuin van een  naar verluid ex-lid gegooid.

Pin It
Bekeken: 1228x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/