Alkmaar, 22 april 2014. Kolping Boys - Purmerend is altijd een wedstrijd op het scherpst van de snede. Kolping moest voor de zekerheid nog een punt scoren om in de nacompetitie te komen en Purmerend was niet gewillig om deze cadeau te geven. 

Al vanaf het begin bleek dat Purmerend er alles aan deed om de punten bij huis te houden, maar vanaf de aftrap waren de dames van Kolping evengoed beter. Purmerend kwam met lange halen en snelle spitsen maar zelden voor het doel van Kolping. De Oudorper ploeg was daarentegen een aantal keren gevaarlijk en als de voorhoedespeelsters Milenca van Ee, Jelien Beute en Marit Kunst iets scherper waren geweest had het binnen 15 minuten voor kunnen staan. In de 30e minuut maakte Van Ee de verdiende openingstreffer. De stand werd echter al gauw gelijk getrokken toen Purmerend een bal van grote afstand over de kansloze keepster Roxy Klaver speelde. Met 1-1 werd de rust bereikt.

Na de rust ging Kolping op jacht naar de 1-2, met Inge Woldhuis ter vervanging voor de zieke Kunst, maar Purmerend weigerde opnieuw mee te werken. Ze werden bovendien een handje geholpen door de scheidsrechter, die van grote afstand alles bekeek en niet zag dat Van Ee tot twee maal toe werd tegengehouden op een onreglementaire manier. Maar in de 70e minuut kon zij, dankzij een misser van de keepster, haar frustratie kwijt in de 1-2. De dames van Kolping ging jagen op de bal en door een verkeerde uittrap van de Purmer keepster kon Woldhuis van grote afstand 1-3 scoren. Met nog 5 minuten te gaan kwam Kolping Boys nog een keer goed weg toen de bal van de lat stuiterde. Vlak voor tijd maakte Purmerend gretig gebruik van een moment van onoplettendheid in de achterhoede en werd de eindstand van 2-3 bereikt.

De nacompetitie is nu een feit voor de dames van Kolping Boys. Helaas voor hen won Rk DEO ook, met als gevolg dat de achterstand 1 punt blijft. Dat betekent dat zij, op papier, het niet iets makkelijker zullen hebben wat betreft tegenstanders.

 

Pin It
Bekeken: 1049x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/