Alkmaar Sport organiseert ook dit jaar weer het sportieve kennismakingsproject ‘What’s Your Game?!’. Kinderen uit groep 6 en 7 van 27 basisscholen in Alkmaar zullen tijdens de gymles bezoek krijgen van trainers in verschillende sporten. Soms gaan klassen naar een sportlocatie voor les, bijvoorbeeld zwemmen is lastig in de gymzaal.

In oktober kunnen scholen zich inschrijven. Kinderen kiezen een top 5 van sporten die ze graag willen uitproberen, waarvan er drie toegewezen worden. Dit jaar doen 21 Alkmaarse sportverenigingen mee.

Doel van het project is kinderen kennis te laten maken met de sport, de vereniging én de trainer, in de hoop dat zij zo enthousiast worden en lid worden. “Het voordeel is dat je met je hele klas de proefles volgt. We merken dat het soms wel een drempel is voor kinderen om in hun eentje op een nieuwe sportvereniging af te stappen,” aldus Marlou Zuurbier, organisator en sportcoördinator bij Alkmaar Sport.

Het project duurt tot het eind van het schooljaar. Meer informatie over het project en andere sportactiviteiten van Alkmaar Sport op www.alkmaarsport.nl.

Pin It
Bekeken: 3565x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/