In vervolg op het Ouder/Kind zwemmen start zwembad De Hout nu ook met Peutersurvival. Deze lessen op de woensdagochtend zorgen ervoor dat een peuter zichzelf kunnen redden, mocht hij te water raken. Een pilot in de laatste maanden wijst uit dat de lessen zeer succesvol zijn.

Instructrice Simone ten Broek: “We maken gebruik van speel- en drijfmateriaal waaronder een opblaasboot. Hierdoor proberen we situaties na te bootsen waarmee kleuters in hun omgeving te maken kunnen krijgen. Denk hierbij aan het voorover vallen in een sloot of vijver.”

De les is bedoeld voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar. Tijdens de les wordt gebruik gemaakt van een speciaal easy-swim zwempakje met drijvers erin verwerkt (zelf aan te schaffen). Peuters kunnen zich vrij bewegen en ontwikkelen waardoor het natuurlijk watergevoel versnelt en ook de zelfredzaamheid wordt vergroot.

De lessen in zwembad De Hout vinden plaats op woensdag van 09.00 uur tot 09.30 uur en van 09.45 uur tot 10.15 uur. Meer informatie is te vinden op www.zwembaddehout.nl.

Pin It
Bekeken: 4884x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/