De inschrijving de International Children’s Games 2015 in Alkmaar is gesloten. Daarmee is bekend geworden dat 1289 jonge atleten uit 91 wereldsteden van 24 tot en met 29 juni tegen elkaar zullen sporten in Alkmaar.

Stichting Top Events regio Alkmaar heeft een enorme klus, maar men ligt op schema en is nu extra gemotiveerd. Ook defensie is druk bezig met voorbereidingen voor het Sportdorp op het oude DFS terrein. Vele vrijwilligers hebben zich gemeld als tolk, begeleider, chauffeur of voor het smeren van de vele duizenden broodjes.

Het culturele programma is rond. Jongeren gaan Kaeskoppenstad bezoeken en vormen het decor van de langste Kaestafel die op de Langestraat voor hen wordt gedekt. Maar sport staat natuurlijk voorop: voetbal, turnen, tennis, golf, beachvolleybal, atletiek, judo, zwemmen en volleybal.

In het Sportdorp zal WiFi zijn zodat ze iedereen contact met het thuisfront kan houden. Ook nationale topsporters zijn enthousiast over de ICG in Alkmaar. Naar verwachting komt een aantal kijken of verzorgen de prijsuitreikingen. Natuurlijk is (meer) hulp welkom! Kijk op www.icg-alkmaar2015.com. (foto: YouTube)

Pin It
Bekeken: 4144x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/