Bouk de Roeck uit Heemskerk heeft donderdag voor de eerste keer dit seizoen de MTB Classic bij het Sportpaleis gewonnen.

Bij afwezigheid van een aantal favorieten, gaf de jonge rijder direct vanaf de start gas en trok daarmee het deelnemersveld al vroeg in de wedstrijd uit elkaar. De Roeck profiteerde optimaal van het hoge draaitempo dat hij van zijn trainer Bram Imming op de wielerbaan aangeleerd heeft gekregen. De enige die lang kon volgen was zijn vader Dimitri de Roeck.

Ondanks het verschil in kracht, kon vader Dimitri niet voorkomen dat de techniek van z’n zoon deze avond de doorslag gaf. Hij moest genoegen nemen met een tweede plaats.

In de strijd om de derde plaats zat duidelijk meer spanning. Het was uiteindelijk Dirk Dekker uit Egmond aan Zee, die zowel Guido Holla als BartJan Leegwater keurig achter zich wist te houden. 

De start van de volgende MTB Classic is donderdag 9 april om 20:00 uur.

Pin It
Bekeken: 3961x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/