Bo Bet was zaterdag oppermachtig in het Deense Haslev tijdens de Scandinavian Open trampolinespringen. Haar voorronde score was 95,525, ruim boven de limiet voor deelname aan de European Games en dat is een mooi visitekaartje nu er openingen lijken te zijn. De uiterste kwalificatiedatum is 30 april.

De finale-oefening werd opnieuw foutloos gesprongen, dit leverde een score op van 50,790, ruim voldoende voor de winst.

Triffis had meer ijzers in het vuur. Amanthis Angenent sprong foutloos maar miste nipt de finale. Mel van der Kolk (junior boys) sprong naar de finale maar was daarin niet foutloos en miste het podium.

Bo Bet heeft met haar score de limiet voor de Oranje-selectie met status goud behaald. De KNGU kent haar selectiespringers een status brons, zilver of goud toe. Afhankelijk van die status worden springers uitgezonden naar bijvoorbeeld Worldcups en de status is ook bepalend voor andere rechten.

Pin It
Bekeken: 4243x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/