Vorige week werden punten gemorst tegen Texel tegen Tevoko, maar Heren 1 van Alvoco was nu wel scherp. In een vol Sportcomplex Oosterhout won het team met 4-0 van MBSOV uit Den Helder. Dat was mede dankzij de nieuwe sponsor Kaasspecialist Daan Blankendaal en pupil van de maand Chris Altena, beiden vergezelden het team al vanaf de voorbereiding.

Alvoco begon met volledige bezetting en met Philippos Kloukas aan het roer, tegen MBSOV. De nummer 9 bood aanvankelijk nog tegenstand in de eerste set, maar Alvoco kwam op stoom en won met 25-19.

De volgende sets leverde de Helderse ploeg wel tegenstand, maar Alvoco kon in elk slotstuk goed doordrukken door harde aanvallen van Maarten de Ruijter en Martijn Brakenhoff. Ook middenmannen Tim Bosch en Jos Wouda scoorden punten. Alvoco kon de concentratie en vechtlust van de eerste set goed vasthouden tot het eind: 25-20, 25-15 en 20-18.

Als Alvoco woensdag tegen Wham Wham genoeg sets binnenhaalt zijn de titel en promotie terug naar de zware Promotieklasse al veilig gesteld met nog een wedstrijd te gaan.

Pin It
Bekeken: 4054x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/