Zaterdag 11 april organiseert ARZV Roei een open dag van 11.00 tot 13.00 uur. Iedereen – van jong tot oud – is welkom aan de Beverdam 1 om een kijkje te nemen. Tweevoudig Olympisch roeier Sjoerd Hamburger is aanwezig om van alles over de roeisport te vertellen.

Hamburger heeft in 2008 en 2012 meegedaan aan de Olympische Spelen. ’s Ochtends geeft hij een clinic voor roeiers van de ARZV. Vanaf 11:00 uur vertelt hij in de kantine over hoe het leven van een toproeier eruit ziet en antwoordt hij vragen.

Bezoekers kunnen tijdens de open dag een kijkje nemen in de loodsen, zich testen op een roei-ergometer en natuurlijk instappen in een roeiboot, onder begeleiding van een ervaren instructeur. In de kantine staat de koffie, thee, frisdrank en wat lekkers klaar.

Roeien is een sport met veel mogelijkheden, alleen of in teamverband. Een sport waarmee je je hele lichaam traint, met weinig blessuregevaar, in de vrije natuur. Er worden bij ARZV veel activiteiten georganiseerd, waaronder tripjes naar het buitenland. Meer informatie op roei.arzv.nl.

Pin It
Bekeken: 4041x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/