Alkmaar, 05 mei 2014. Zondag 11 mei speelt altsaxofonist Bart Wirtz met zijn band en de Amerikaanse stertrompettist Sean Jones (o.a. Marcus Miller Band) in het Filmhuis Alkmaar. Dit concert is onderdeel van de cd-release tour rondom zijn nieuwe album 'Interview' en begint om 16:00 uur. Bart bracht in 2012 de cd ‘iDreamer’ uit en die zorgde voor een stroomversnelling in zijn carrière: hij werd de winnaar van de Edison publieksprijs 2012. Nu is er de langverwachte opvolger 'Interview', waarin hij met een uitzonderlijke bezetting op grenzeloze wijze diverse muziekinvloeden laat samenkomen. Met Sean Jones heeft Bart een muzikale klik die hoorbaar is op de cd.

De pers over Barts eerdere album 'iDreamer':
“Wirtz heeft een toegangelijk klank, met groot bereik en een imposante elasticiteit”
– Volkskrant –

“Hij kent de licks van de grootheden, maar drukt evengoed een eigen stempel; soms een beetje snerpend of lobbig, maar warm en nooit ten koste van het groepsgeluid”
– NRC Handelsblad –

“Zijn energie, humor en individualiteit zijn gebleven, alleen beter gekristalliseerd”
– Telegraaf –

Pin It
Bekeken: 1177x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/