Alkmaar, 05 mei 2014. Door in de ogen van GroenLinks onverantwoord bestuur heeft het college sinds haar aantreden, zo vind GroenLinks, al vele miljoenen euro’s verspild. GroenLinks houdt  daar een lijstje van bij. De vorige was van november 2013. De aanlegsteiger voor cruiseschepen die nodig is omdat de huidige aanlegplek verdwijnt door herinvoering van het tweerichtingsverkeer aan de Kanaalkade blijkt niet 5 maar 8 ton euro te gaan kosten. Een nieuw item is het deel van de kosten van het nieuwe fietspad aan de Zeswielen dat nog afgeschreven moet worden, als het pad zijn functie verliest vanwege een alternatieve weg langs het spoor. Volgens de huidige voornemens is dat over 10 jaar.

"De kampioenwethouder verspilling blijft Anjo van de Ven met ruim 11 miljoen euro," aldus fractieleider Feiko van der Veen. "Maar Nagengast komt steeds dichterbij met inmiddels bijna 6 miljoen. De overige vier wethouders staan op grote afstand. Zij verspillen samen 'slechts' 1,3 miljoen euro. Het totaal is nu opgelopen tot meer dan 18 miljoen euro".

Pin It
Bekeken: 1134x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/