Alkmaar, 05 mei 2014. De ontwikkelingen in de economie en de samenleving, de decentralisatie van overheidstaken en de daarmee gepaard gaande bezuinigingen vragen een andere manier van denken en werken. De nieuwe ontwikkelingen stellen forse eisen aan werkgevers, werknemers, onderwijs, overheid en andere organisaties op de arbeidsmarkt. Om de vraagstukken rond deze ontwikkelingen aan bod te laten komen houdt het Regionaal Platform Arbeidsbeleid Noord-Holland Noord (RPA-NHH) maandag 23 juni van 14.00 tot 17.30 uur een Regiowerktop met het motto 'Samen sterk voor werk'.

Samenwerking op regionale schaal is cruciaal voor een gezonde arbeidsmarkt waarin werkgevers banen kunnen creëren, werknemers gekwalificeerd zijn, er zoveel mogelijk mensen hun baan kunnen houden of juist weer aan het werk komen. Met daarbij speciale aandacht voor mensen met een arbeidsbeperking. Tijdens de Regiowerktop gaan werkgevers, onderwijs- en overheidsorganisaties met elkaar in gesprek op zoek naar oplossingen.

De Regiowerktop is gratis toegankelijk en wordt gehouden op de Hogeschool Inholland te Alkmaar. De bijeenkomst is alleen toegankelijk voor individuele werkgevers, onderwijs- en overheidsorganisaties. Aanmelding is mogelijk vanaf half mei. Meer informatie over de RPA-NHN op de eigen website.

Pin It
Bekeken: 1472x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/