Alkmaar, 15 mei 2014. AZ heeft nog geen beslissing genomen over vestiging aan de Westrand, met het gevolg dat de gemeenteraad zich donderdagavond genoodzaakt voelde het kredietvoorstel uit te stellen. Directeur algemene zaken Toon Gerbrands had dinsdag nog laten weten dat er deze week een uitspraak zou komen. Woensdag zou er weer vergaderd worden. En dan kon de gemeenteraad donderdag aan haar kant knopen doorhakken. Maar het bleef stil bij AZ en de week is bijna voorbij.

De profclub kan het te bouwen clubgebouw niet betalen, maar de gemeente is toeschietelijk met financiering. De zaak om de vergunning voor de gokhal is niet meer. En waar Gerbrands vorige week nog beren voor het doel zag (de bezwaarschriften tegen het Westrand plan), blijken er vier van de vijf inmiddels te zijn getackeld. En de vijfde staat volgens verantwoordelijk wethouder Peter de Baat niet in de weg. 

De Baat: "Het is daarom jammer, we hebben alles in het werk gesteld. Politiek waren zowel in het college als in de commissie en de raad alle besluiten unaniem. Terecht, dat de raad nu geen definitieve beslissing neemt, omdat AZ haar besluit uitstelt." 

 

Pin It
Bekeken: 1635x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/