Alkmaar, 16 mei 2014. Donderdagavond hield de politie twee mannen aan op verdenking van inbraak in een huis aan de Toussaintstraat. Het ging om Alkmaarders van 35 en 28 jaar. Twee andere verdachten konden ontvluchten.

Om ongeveer 18.45 uur trof de politie op de Kennemerstraat een man aan die aangaf dat er juist in zijn huis was ingebroken. Hij had de daders, vier mannen, overlopen. Ze waren op de vlucht geslagen met uit zijn huis gestolen spullen. Het slachtoffer was er meteen achteraan gegaan en zag dat de inbrekers onderweg twee gestolen laptops weggooiden. Op aanwijzing van de bewoner zagen agenten drie van de mannen lopen op de Metiusstraat. Toen de verdachten hen aan zagen komen, gingen zij er weer vandoor.

Twee van de overgebleven drie konden kort daarna worden aangehouden, Zij zijn voor verhoor overgebracht naar het politiebureau en inmiddels in verzekering gesteld. De verdachten bleken een deel van de buit nog bij zich te hebben. De politie stelt een onderzoek in naar de twee verdachten die wisten te ontkomen.

Pin It
Bekeken: 1363x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/