Alkmaar, 16 mei 2014. Om 08.00 uur vanmorgen startte de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen van TAQA Theater De Vest. Binnen vijf minuten stonden er 2.000 mensen in de tijdelijke ‘online wachtrij’ en binnen 3,5 uur waren de bestellingen geplaatst en was de wachtrij opgelost. De voorstelling Brigitte Kaandorp is al uitverkocht. Andere hardlopers zijn bijvoorbeeld Bert Visscher, Claudia de Breij en Guido Weijers.

Ieder jaar is het voor vele theaterliefhebbers weer een spannend moment: de start van de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen. Gelukkig zijn er voor op één na alle voorstellingen nog kaarten beschikbaar, al vliegen de kaarten over de toonbank. Vanwege de grote vraag wordt er al een extra voorstelling van bijgeboekt van Harrie Jekkers & Jeroen van Merwijk op 20 maart 2015.

Via de website van De Vest kan men toegangskaarten kopen voor maar liefst 230 voorstellingen en concerten. Er zijn onder andere nog kaarten voor Hans Klok, Bootleg Abba, Pippi Langkous, Dreamgirls, Veldhuis & Kemper, Ellen ten Damme en vele anderen. Op = op!

 




Pin It
Bekeken: 1826x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/