Alkmaar, 20 mei 2014. In eerdere berichtgeving was te lezen dat een initiatiefnemer een artistieke winkel c.q. lunchroom wilde openen aan de Hekelstraat 31, maar dat de gemeente geen vergunning wilde verlenen omdat het vloeroppervlak voor horeca meer dan 20% in beslag nam. De initiatiefnemer, of eigenlijk de twee,  kregen hierop nogal wat respons van mensen die aannamen dat de lunchroom er dan ook helemaal niet zo komen. Sophie Rooker- van der Horst en Annemijn Schilder benadrukken dat dit zeker niet het geval is. Door enige aanpassing heeft het tweetal de vergunning gekregen. Op dit moment wordt er nog druk verbouwd en geschilderd. Vanaf 14 juni zal de artistieke lunchroomwinkel de deuren openen.

Het tweetal wijdt uit: "Onze gezellige winkel is een winkel die constant in beweging is. Waarom? Omdat de menukaart bijna wekelijks zal veranderen en alles wat je bij ons ziet te koop is. Oké op een paar items na dan..." Bezoekers kunnen zich door de biologische gerechten die veelal op het seizoen gericht zijn laten prikkelen, inspiratie opdoen en verbazen.  Soepen kunnen koud of bevroren gekocht en meegenomen worden, Maar men kan er ook terecht voor een kopje koffie, een gezonde smoothie, een sapje, of gewoon om van de sfeer genieten.

 

Pin It
Bekeken: 2829x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/