Karatevereniging Funakoshi organiseert zaterdag 25 april van 10:00 tot 12:30 uur een zelfverdedigingsles voor meiden van 10 tot en met 15 jaar. Onder leiding van de ervaren karateka’s Ella Doesburg en Maaike Leijsen zullen de meiden mentaal én fysiek een beetje weerbaarder gemaakt.

Voor het volgen van de les is vechtsportervaring niet nodig, en alleen meiden kunnen zich aanmelden. De kosten van de les bedragen €3,-. De les zal plaatsvinden in de gymzaal aan de Slochterwaard 183. Meer info op de website van Funakoshi.

Onderwerpen die de revue passeren sluiten aan bij de belevingswereld van jonge tienermeiden. Aan bod komt bijvoorbeeld wat te doen als je het gevoel hebt dat je achtervolgd wordt, als iemand in de bus wel erg dichtbij komt zitten, of als je je mobieltje niet wilt uitlenen.

Natuurlijk komt fysieke zelfverdediging ook aan bod, zoals het bevrijden uit een pakking of wurggreep. “Helaas kunnen we in 2,5 uur niet een volledige zelfverdedigingscursus aan bod laten komen, maar we willen de meiden nét dat zetje in de juiste richting geven,” aldus Ella Doesburg.

Pin It
Bekeken: 4492x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/