Van 11 tot en met 18 april vindt in Heiloo de Appeltje Eitje week plaats. Inwoners van Heiloo kunnen gratis deelnemen aan deze week vol gezonde activiteiten.

‘Appeltje Eitje - Gezond voorbeeld Heiloo’ is een initiatief van de gemeente Heiloo. Het heeft als doel om het voor inwoners makkelijker te maken om voor een gezonde leefstijl te kiezen. Tientallen lokale organisaties zijn partner geworden. Er worden regelmatig ‘gezonde’ activiteiten georganiseerd, zoals sportactiviteiten, voorlichtingsbijeenkomsten en smoothieworkshops.

Zorg- en welzijnsorganisatie Evean organiseert donderdag 16 april van 09.00 tot 14.00 uur in Het Trefpunt de ‘Gezonde leefstijldag’. Er zullen curcussen gepresenteerd worden, waaronder om 13:00 uur een proefles senioren salsa. Evean Ledenvereniging is aanwezig om toe te lichten wat zij op het gebied van (zelfstandig) wonen, zorg en welzijn voor de Heilooërs kan betekenen.

Het volledige programma is op de website van de Appeltje Eitje week te vinden. Meer over Evean op de eigen website

Pin It
Bekeken: 4816x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/