Het eerste herenteam van Alvoco heeft tegen Wham Wham uit Hoorn het kampioenschap in de Eerste Klasse A binnengehaald. Na één set was de titel al eigenlijk binnen, maar het team maakte de partij af in stijl met 4-0. Volgend seizoen spelen de mannen van trainer/coach Peter Bienemann in de pittige Promotieklasse.

Paul Witte, Maarten de Ruijter, Tim Bosch, Martijn Brakenhof, Thijs Linschoten en Jos Wouda stonden in de basis. Geconcentreerd bouwden ze een 15-7 voorsprong op. Wham Wham kwam nog licht terug maar vooral de harde aanvallen van Brakenhof en Linschoten zorgden voor 25-19.

Alvoco bleef scherp spelen met alleen soms wat slordigheden: 25-17. In de derde set namen de Alkmaarders iets teveel gas terug en duurde het vrij lang voor het een achterstand (9-12) wisten om te buigen. Uiteindelijk werd het 25-21. Ook in de vierde set ging het gelijk op, onder andere door wat slordigheden van Alvoco. Uiteindelijk eindigde ook deze set in 25-21 door een uitbal van Wham Wham.

Dinto 4 in Warmenhuizen staat nog op het programma van het eerste team, maar de overgang naar de Promotieklasse kan niet meer verspeeld worden.

Pin It
Bekeken: 4323x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/