Vrijdagochtend werd de tweede Kaasmarkt van het seizoen uiteraard weer geopend met het luiden van de bel. Dat gebeurt klokslag tien uur en op aangeven van de kaasvader. De eer om die kaasmarktbel te luiden was deze week aan Lex Verëll, directeur van Nh1816 verzekeringen, hij deed dat op uitnodiging van wethouder Economische zaken Victor Kloos van OPA.

Verëll is een echte Alkmaarder en betrokken bij het wel en wee in de stad. Verzekeringsmaatschappij Nh1816 is een coöperatie en heeft daardoor geen op winstmaximalisatie gerichte aandeelhouders. Het bedrijf is maatschappelijk betrokken en heeft dit onder andere geuit door onder bijvoorbeeld het sponsoren van een KNRM reddingsboot, maar ook door  de herbouw van de Alkmaarse Nieuwlandbrug te bewerkstelligen. 

Pin It
Bekeken: 4283x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/