Alkmaar, 23 mei 2014. De politie heeft donderdagmiddag van 14.15 tot 18.00 uur 111 brom- en snorfietsers gecontroleerd op veilig verkeersgedrag en op onder andere overschrijding van de constructiesnelheid. Tijdens deze controle in de omgeving van de Korte Schermerdijk, bleken 33 brom- en snorfietsers hun voertuig opgevoerd te hebben: alle bestuurders hebben hiervoor proces-verbaal gekregen. Er bleken 23 snorfietsen en 10 bromfietsen opgevoerd te zijn. 

Daarnaast bleken 3 bestuurders niet de verplichte helm te dragen en waren er 6 bestuurders die hun voertuig niet verzekerd hadden. Ook werden bekeuringen uitgeschreven voor bijvoorbeeld het niet volgen van de verplichte rijrichting, het niet hebben van een rijbewijs en een niet goed werkende achterrem.

Pin It
Bekeken: 1359x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/