Sport Servicepunt Langedijk (SSL) maakte eind 2014 op de beursvloer van de Waaier kennis met de Stichting MEO in Oudorp. Stichting MEO staat voor Media en Ondersteuning.

Zij zijn een leerwerkbedrijf voor jongeren die een achtergrond hebben in de media of de grafische industrie maar een afstand tot de arbeidsmarkt hebben.

De website van zwembad de Bever was toevallig toe aan een verfrissende nieuwe uitstraling en voor het komende zomerseizoen is ook weer nieuw folderwerk nodig.

Verder nam SSL ook de exploitatie van Het Baafje ter hand en ook voor dat buitenbad bouwde MEO een mooie website en ontwierp ook de zomerfolder.

De nieuwe websites en het drukwerk zien er nu fris, energiek, gezellig en wervend uit. Ze zijn 1 april online gegaan met de voorverkoop van de zomerabonnementen voor allebei de buitenbaden.

Kijk voor een indruk van de nieuwe websites op www.zwembaddebever.nl en www.zwembadhetbaafje.nl.

Pin It
Bekeken: 4199x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/