Donderdagnacht zijn twee mannen aangehouden op verdenking van koperdiefstal. Twee politieagenten zagen rond 4:20 uur in de Schinkelwaard een auto rijden die zwaar beladen leek te zijn. Op De Keesman lieten ze de auto stoppen, waarop bleek dat de auto vol lag met koperkabels. De twee mannen beweerden de kabels gevonden te hebben, maar konden niet vertellen waar. Hierop werden ze aangehouden.

De politie heeft een onderzoek ingesteld en hoopt de eigenaar van de kabels te kunnen opsporen. Mensen die informatie kunnen verschaffen worden verzocht dit te melden via 0900-8844.

Pin It
Bekeken: 4362x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/