Oudorp, 17 juni 2014. "Mijn vrouw en zoontje zijn net aangevallen door twee honden in de Oudorperhout, de eigenaars weigerden hun adres te geven." Dit meldde Ruud van den Aakster via de Facebookpagina 'Je bent een oudorper als..." op zondagavond. Van Aakster is op zoek naar de eigenaren om aangifte tegen hen te doen. Het stel is rond de 60 jaar oud en rond de 1,75 m lang. De man heeft licht grijzend gemillimeterd haar,  en de vrouw heeft lichtbruin haar tot net boven de schouders. De honden zijn op elkaar lijkende boxers van ongeveer drie jaar oud en droegen een tuigje.

Het incident vond plaats rond 21:30 uur op het Nieuwburgpad, vlak bij het hondeneiland. De twee boxers vielen zijn zoontje Jelle aan en bleven maar happen en op hem springen. De baasjes deden niet veel moeite om ze vast te pakken en riepen alleen maar dat Jelle stil moest staan en niet moest schreeuwen. Mevrouw Van den Aakster wilde haar zoon beschermen, maar de honden hapten ook naar haar hoofd. Toen het eenmaal voorbij was vroeg zijn het stel om persoonsgegevens, maar ze wilden die niet geven en liepen snel weg. "Er is toch niets aan de hand?", zeiden ze volgens haar, terwijl Jelle in shock op de grond lag. 

Jelle had door de honden striemen en schrammen opgelopen en hij was bont en blauw. Zijn kleding was gescheurd. Mevrouw van Aakster was in haar hand gebeten. Iemand in de buurt had gezien dat de hondenbazen over het bruggetje naar De Wieken gelopen waren en dat er daarna een lichte auto wegreed, al was hij niet zeker of het stel hierin zat. De kans is dus aanwezig dat de twee geen Oudorpers zijn. 

De politie kan er volgens vader Ruud niets mee, want zijn vrouw had geen mobiel mee en kon geen foto maken. Vandaar dat hij via de social media verzoekt aan mensen die het stel en de honden zien, om een foto van hen te maken en via een persoonlijk bericht op Facebook contact te zoeken. De tweede foto bij het Facebookstukje laat zien hoe de twee dieren eruit zagen, de derde hoe het tuigje eruit zag. (foto: Ruud van Aakster)

20140617-mishandeling-boxer

 

Pin It
Bekeken: 2695x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/