Alkmaar, 23 juni 2014. Buitengewoon sensationeel, uniek en spraakmakend: dat is reCycle volgens de persberichten. En daar is niets op af te dingen zo bleek afgelopen zaterdag. Meer dan 200 MTB-ers stonden hadden zich ingeschreven voor deze  mountainbikewedstrijd over 100 minuten. Wie de meeste rondjes fietst heeft gewonnen. Het hoogteverschil over het uitzonderlijk parcours was 25 meter en dat bleek bij een hoop deelnemers toch flink in de benen te gaan zitten.

De entourage van het verwerkingsbedrijf GP Groot zorgde voor een heel bijzondere sfeer, waarbij het definieve parcours pas vlak voor de wedstrijd bekend werd gemaakt. te wachten op de aan de Boekelerdijk in Alkmaar. Snelste MTB-er bleek uiteindelijk de 30 jarige Bram Rood die 11 ronden liet noteren en daar 1 uur en 47 minuten over deed. De 39 jarige Sjonnie de Vries had daar 3 minuten meer voor nodig en werd tweede. Op de meest bescheiden stek van het erepodium stond de 25 jarige die 1 uur en 50 minuten nodig had voor 11 ronden.

De snelste vrouwelijke deelnemer was de 21 jarige Laura van Regenmortel die 1 uur en 53 minuten nodig had voor 10 ronden. Er was ook een Team Challenge, daar bleek de het BCS Bike Team niet te kloppen met in totaal 42 ronden. Sportfotograaf Peter Heins legde het spektakel vast in deze reportage. Een video-impressie is hier te zien.

Pin It
Bekeken: 1543x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/