Alkmaar, 25 juni 2014. Zomer op het Plein pakt zaterdadg 28 juni uit met niemand minder dan Ellen ten Damme. De veelzijdige artieste werd landelijk bekend als actrice maar is in haar hart vooral muzikant gebleven. Na grote shows als Cirque Stiletto en Spitz komt ze nu naar het Canadaplein met een innemend soloprogramma. Vanaf 20:30 kan het publiek genieten van nummers van de cd's 'Durf jij' en 'Het regende Zon'. Daarnaast brengt ze ook een aantal Duitstalige nummers ten gehore.

Ook zondagmiddag 29 juni staat er muziek op het programma. Vanaf 14:30 treden de studenten van de Music Academy in wisselende ensembles op. Het slotoptreden zal worden verzorgd door Berget Lewis en de door haar gekozen studenten. Berget Lewis werd onlangs uitgeroepen tot beste beste zangeres van Nederland en speelde eerder de rol Maria in het televisiestuk 'The Passion'.

 

Berget-Lewis

Pin It
Bekeken: 1594x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/