De kaasmarkt is op 24 april geopend door twee leden van The Jowett Car Club. Dit waren Jowett Car Club-voorzitter Bill Ebzery Australië en clublid David Mason uit Engeland. Zij deden dit op uitnodiging van de kaasvader van het Alkmaarse kaasdragersgilde. Wethouder Jan Nagengast was namens het college van Alkmaar aanwezig.

De Dutch Jowett Rally wordt gehouden van 23 tot en met 27 april. 90 leden uit 10 verschillende landen uit Europa, Amerika en Australië doen hieraan mee. De 40 auto’s die aan de rally deelnemen zijn onder andere een Jowett Long Four, Saloon, Bradford en een Jupiter. Twee auto’s waren te bewonderen op het Waagplein. 

Pin It
Bekeken: 4037x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/