Alkmaar, 25 juni 2014. De soap rond het trainingscomplex van AZ gaat verder en verder. Toon Gerbrands heeft het NHD laten weten dat er vrijdag dan wel een afspraak is tussen AZ en het College, maar dat het onderwerp 'Westrand' taboe is. De gemeente wil om tafel met de dertien bestuurders van AZ die samen besloten hebben dat het complex in de Zaanstreek moet verrijzen in plaats van aan de Westrand. Maar in plaats van dertien mensen komen er maar twee afgevaardigden naar het stadhuis. Alleen voorzitter van de raad van commissarissen René Neelissen,en een directielid zullen bij het overleg aanwezig zijn. Bovendien geeft Gerbrands, die zelf sowieso niet bij het gesprek aanwezig is, aan alsnog van het gesprek af te zien als de gemeente er ook maar een denkt om de Westrand ter sprake te brengen.

Het belangrijkste argument van AZ was mogelijk vertraging bij de bouw door bezwaren van de erven Molenaar. Dat bleek ongegrond en het bestemmingsplan Westrand-Zuid is inmiddels in werking. Met een kort geding wil de gemeente AZ alsnog dwingen om zich te houden aan de overeenkomst uit 2011.

Pin It
Bekeken: 2841x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/