Alkmaar, 3 juli 2014. Bij Stichting Kinderopvang Alkmaar (SKOA) hebben ze zin in de zomervakantie. Deze zomer is er voor de kinderen van de buitenschoolse opvang namelijk een spetterend programma dat alle kinderen in beweging krijgt.

Veel kinderen zitten vaak genoeg binnen. Daarom kiest SKOA voor een actief programma waarbij kinderen eropuit trekken om van alles te doen en vooral te ontdekken. Het zomerprogramma 2014 is gericht op vijf thema’s: sport, natuur, cultuur, muziek en avontuur. Zo is er een judoclinic met topjudoka’s Tobias Mol en Jasper de Jong en zijn er vier sportdagen. Verder gaan de kinderen met het Natuur Milieueducatie Centrum Alkmaar tijdens een spannende excursie op zoek naar natuur in de Rekerhout. Ook gaan ze zelf ontdekken hoe muziekinstrumenten werken en in een echt orkest spelen bij het Muziekatelier.

SKOA is constant bezig met het professionaliseren van haar opvang. Zo biedt het al flexibele contracten, zodat de opvang continu mooi aansluit op het werkrooster van de ouders. Ook heeft de organisatie vakantieopvang waarbij kinderen van 4 tot 12 jaar zich voor alleen de vakanties kunnen inschrijven. Daarnaast zijn er vaak extra activiteiten die te maken hebben beweging, voeding en de ontwikkeling van kinderen. Zo is er veel aandacht voor sport en hebben meerdere locaties van SKOA bijvoorbeeld een moestuin waar kinderen hun eigen groenten en fruit verbouwen.

Het programma biedt nog veel meer activiteiten die binnen de thema’s passen. En daarnaast gaan de kinderen deze zomer ook lekker veel naar buiten. Bijvoorbeeld naar het strand, de Oosterhout, een echte boerderij, het Klimduin of de Paddenpoel. Het complete zomerprogramma van staat op de website van SKOA. 

Pin It
Bekeken: 1438x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/