Alkmaar, 04 juli 2014. Wegens vakantie zullen de kijkers van KunstNet helaas even moeten wachten. Vanaf begin september zijn de Kunstnet uitzendingen weer dagelijks bij Alkmaar Centraal te zien. Maar voor wie het wachten te lang duurt is er het KunstNet archief op de website. Daar staan nog veel meer veel items die het bekijken meer dan waard zijn.

In het archief van KunstNet is er een documentaire over beeldende kunst met kunstschilder Marit Dik. Zij vertelt in atelier over haar werk en de thema’s in haar werk. Voor wat nostalgie is er een bedrijfsfilmpje uit de jaren '30 over Papierwaren Firma Hekket en Co. dat door Het Regionaal Archief Alkmaar beschikbaar werd gesteld. Door KunstNet voorzien van commentaar en muziek. In de categorie muziek staat er op de website een item over Toonkunst Alkmaar. Het koor bestaat 140 jaar. Op 23 mei werd 'Le Roi David' van Honegger uitgevoerd. KunstNet filmde de repetities en interviewde dirigent Marcel Joosen en vier koorleden.

Pin It
Bekeken: 1466x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/