Alkmaar, 06 juli 2014. In de nacht van zaterdag op zondag ontdekten bewoners van de Kennemerstraatweg rond drie uur dat er een auto in brand stond. Terwijl de brandweer gewaarschuwd en onderweg was probeerden buurtbewoners de brand zelf te blussen. Echt veel uitgehaald heeft dat niet, de getroffen auto, een Lancia, kan als verloren worden beschouwd. Opvallend is dat de auto een kapot achterraam had. De politie sprak van 'sporen van brandstichting'. 

Vermoedelijk heeft de brandstichter aanmaakblokjes bij het rechter voorwiel gebruikt om de auto in brand te steken en het raam ingeslagen om de bekleding van het dak ook in brand te steken.Over sporen die wijzen naar de dader kon de politie niets zeggen, De auto word geborgen en onderzocht door de forensisch recherche. (foto: DNP.NU/Lorenzo Derksen)

20140706 kennemerstrtweg 001

Pin It
Bekeken: 1488x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/