Alkmaar, 09 juli 2014. Een nieuw totaalconcept: Hair by Guilio, Dat is waarmee Giulio Locca begin op 3 juli startte in zijn eigen nieuwe kapsalon aan de Kennemerstraatweg 109. Hij is een bekend gezicht in Alkmaar en omstreken en heeft al jarenlang een groot bestand met vaste klanten die juist alleen door hem of door zijn collega's geknipt willen worden. "Als we het over knip- of kleurtechnieken hebben zijn we in de nieuwe salon vooruitstrevend," zegt Giulio vol trots, "We bezitten vakmanschap en zijn zeer gepassioneerd".

De visie van Guilio: Intra-trygaal knippen. Het nieuwe föhnen en kleuren met diepte zijn de paradepaardjes van de nieuwe salon. Hair by Giulio biedt een totaalpakket aan voor hem en haar. "Samen met diverse horecagelegenheden, zullen er verwenarrangementen aangeboden worden" vervolgt Locca. " Op de website en facebook pagina houd ik iedereen op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen". Natuurlijk worden alle klanten in de prachtige nieuwe salon ontvangen met de beste Italiaanse koffie. Hair by Giulio biedt u gratis parkeren op eigen terrein.

Pin It
Bekeken: 3129x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/