Heiloo, 11 juli 2014. Voor de negende keer gaat Dolfinn Rocks los op het Looplein in Heiloo. Zaterdag 23 augustus vanaf 12.00 uur organiseert de stichting het enige echte benefietfestival van Noord-Holland, met het doel geld in te zamelen voor dolfijntherapie voor kinderen uit Heiloo en omgeving met een verstandelijke beperking. Er is weer een swingende line-up met artiesten en bands. Van de Bintangs en Babette van Vugt tot Jeronimo en Country Wilma. De knallende afsluiter komt uit Californië, USA, ’s werelds beste U2 tribute band: L.A. Vatio. Brasserie In ’t Groen, De Loocatie en restaurant Tumi verzorgen de versnaperingen. De entree is zoals altijd gratis. Beat FM zal net als in 2013 live uitzenden.

Er is nu ook een tweede podium: ST2GE, waar DJ’s uit Heiloo en omgeving vanaf 19:00 uur hun sets komen draaien. De organisatie van ST2GE is in handen van de Heilooër zussen Annelotte en Ellemijn Hofland. “Wij vonden dat Dolfinn Rocks wel een paar DJ’s kon gebruiken, voor de jeugd onder de 25 jaar was het festival een nogal stoffig gebeuren geworden.” Ook zijn er speciale gastoptredens van Du Baron op saxofoon en zangeres Stephanie Kramer. Ellemijn en Annelotte: “Iedereen is uitgenodigd om een dansje te komen wagen op de mix van progressive, electro en dance."

’s Middags kunnen de kinderen heerlijk genieten van alle attracties op het plein. Treintje Santa Fè, de Zingende Poffertjeskraam en ook de populaire Aqua Bubble zijn aanwezig. Voor de iets grotere kids is er de Super Space Bike: over de kop fietsen bijna 7 meter boven de grond!

Ook nieuw is de Dolfinn app voor Android (de iOS/Apple app volgt binnenkort). Via de app wordt het laatste nieuws verspreid, en natuurlijk het hele programma. De app is te downloaden via de Google Play store of via de website van Dolfinn Rocks. Hier is meer te vinden over wat bijna 150 enthousiaste vrijwilligers, vele gulle sponsors. de bands en de DJ’s opgezet hebben.

Pin It
Bekeken: 1434x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/