Heerhugowaard, 11 juli 2014. Zaterdag 27 en zondag 28 september wordt voor de derde keer het Coolpleinfestival georganiseerd op en rond het Coolplein in Heerhugowaard. De eerste namen van artiesten die tijdens dit festival zullen optreden, zijn inmiddels bekend. Te verwachten zijn onder andere acts en optredens van Vrijdag en Sandifort, Danstheater AYA, Skotwal, Dr. Joe en Steed. Deze theateracts zijn later in het seizoen bij Cool te zien met hun avondvullende voorstelling. De hoofdact van het Coolpleinfestival die zaterdagavond op het buitenpodium zal staan, wordt in augustus bekend gemaakt.

Het Coolpleinfestival vormt de aftrap van het nieuwe culturele seizoen van Heerhugowaard en bleek de eerst twee keer erg succesvol. Tijdens het weekend van 27 en 28 september zijn er previews van theatervoorstellingen te zien en presenteren tientallen muziekverenigingen, ensembles, dansgroepen en andere amateurverenigingen uit Heerhugowaard zich met uiteenlopende acts. Daarnaast zijn er straattheateracts, is er veel muziek van bekende bands en singer-songwriters, zijn er workshops van Cool en is Circusschool Tefredo weer aanwezig met een circustent. Het belooft een bruisend weekend voor culturele beginners, veelvraten én fijnproevers te worden.

Het Coolpleinfestival is een initiatief van Stichting CAM en Cool kunst en cultuur. Voor het festival werken zij samen met diverse andere lokale partijen. Het volledige programma wordt op de website van het Coolpleinfestival 2014 binnenkort bekend gemaakt.

Pin It
Bekeken: 1725x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/