Alkmaar, 16 juli 2014. Deze week stond de hoofdverdachte van een beroving in het Heilooërbos in oktober terecht. Voor de rechter gaf de minderjarige toe het plan opgezet te hebben met twee vrienden, zo meldt het NHD. Van die twee vrienden is er een nog voortvluchtig. De hoofddader kreeg 107 dagen cel, waarvan 90 voorwaardelijk, en een taakstraf van 180 uur omdat hij al een strafblad heeft. Daarnaast moet hij het slachtoffer, een man uit Heiloo, 761,60 euro betalen.

De drie daders liepen in de nacht van 19 op 20 oktober 2013 door het Heilooërbos, in de richting van Heiloo. Toen een scooterrijder tussen en door reed, wilde een van hen een klap geven, maar deze werd ontweken. Een klap van de andere kant echter niet. Het slachtoffer viel en de jongens trapten hem een aantal keren in zijn gezicht en tegen het bovenlichaam. Daarna pakte een van hen het slachtoffer bij de nek, terwijl de anderen zijn telefoon met oordopjes, zaklantaarn en pakje shag met aansteker afnamen. Een van het drietal wilde nog pepperspray gebruiken, maar zijn busje bleek leeg te zijn. Daarna reed een dader met de scooter weg, de anderen gingen er te voet vandoor.

Pin It
Bekeken: 956x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/