Alkmaar, 17 juli 2014. Vrijdag om 10.00 uur openen de heer en mevrouw Punt de Alkmaarse kaasmarkt met het traditionele luiden van de bel. Ze doen dit op uitnodiging van burgemeester Piet Bruinooge en wethouder Victor Kloos. De heer Joop Punt is directeur van H.A. Punt Beheer BV en de ontwikkelaar van de nieuwe JT bioscoop, die binnenkort op Overstad wordt gebouwd.

Voorafgaand aan het bezoek aan de kaasmarkt worden de gasten in het stadhuis ontvangen door burgemeester Bruinooge, zijn vrouw en wethouder Kloos. Aansluitend gaat het gezelschap naar de kaasmarkt, waar ze worden opgewacht door kaasvader Willem Borst. Na de officiële opening volgt een rondleiding over de kaasmarkt en door het Waaggebouw. Dan zal de kaasvader vertellen over de vele tradities van het Alkmaarse kaasdragersgilde. Het programma wordt afgesloten met een bezoek aan het Stedelijk Museum Alkmaar.

Pin It
Bekeken: 1045x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/