Alkmaar, 18 juli 2014. Een oplettende burger meldde ons dat er weinig ruchtbaarheid gegeven is aan het feit dat de fietstunnel van de Terborchlaan (onder de N9 door) op werkdagen van 07.00 - 16.00 uur gesloten is. Menigeen heeft daardoor al onverwachts moeten omrijden. Aan ons de vraag om dit alsnog breed bekend te maken, zodat mensen van tevoren al weten dat ze even om moeten rijden. De werkzaamheden zullen tot en met vrijdag 22 augustus plaatsvinden.

De werkzaamheden in de fietstunnel om het plafond te vernieuwen, blijken uitgevoerd te worden in opdracht van Rijkswaterstaat. De uitvoerders hebben een verkeersbord neergezet met daarop <Keer om en volg route>, maar hoe deze omleiding dan loopt wordt niet vermeld. Lokalen zullen zich, met onnodige tijdverspilling, nog wel redden maar camping-/strandgasten, kaasmarktbezoekers en andere mensen onbekend met de omgeving zullen daar meer moeite mee hebben.

Een alternatieve route loopt via het fietstunneltje iets meer naar het noorden. Deze is te bereiken via de Hobbemalaan en dan linksaf de Gabriël Metsulaan op. En dan vervolgens via de Olympiaweg weer terug naar de Hoeverweg richting Egmond. (foto: Susanna Kropf)

20140718 fietstunnel

Pin It
Bekeken: 1857x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/